Het Lingerie Atelier

Enkele stuks tot grotere oplages 

Het Lingerie Atelier is een atelier waar je terecht kan voor het laten maken van Lingerie, badkleding, sportkleding. Je kan hiervoor terecht voor enkele stuks en kleine oplages. Vanwege onze jarenlange ervaring in het lesgeven van lingerie en kleding maken, weten wij als geen ander hoe lingerie of kledingstuk gemaakt dient te worden en van een hoge kwaliteit moet zijn.

Eerst afspraak maken voor het doornemen van uw opdracht/productie. 

Je kunt via Whatsapp, 0626467504, aangeven wat je eventuele lingerie-/kleding opdracht is.  Wij nemen naar aanleiding van je bericht, dan (eventueel) telefonisch contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis 45 minuten consult voor het bespreken van je opdracht of productie. Wij ontvangen je daarvoor in ons eigen moderne atelier in Wateringen (Den Haag) tijdens kantooruren van 8.30-17u. 

Aanleveren van ontwerpen.

Vooraf nemen we het eerste ontwerp en/of productie door. We kunnen je daarnaast adviseren bij met betrekking tot het kledingstuk of lingerieset. Waar denk je aan, welke stof is nodig, afwerking, details? Het is belangrijk om dat door te nemen om fouten te voorkomen. Dat kan ook door middel van een voorbeeld, ontwerp of technische tekening.  

Samples.

Vooraf aan de productie maken wij naar aanleiding van je wensen en de stofkeuze een proefmodel (sample). We tekenen het patroon of deze lever je zelf aan (LET OP: dat het een zelf ontworpen patroon is of aangekocht voor atelier gebruik!).  Tussendoor houden we je op de hoogte of nemen contact met je wanneer er onduidelijkheden zijn of vragen. Na levering van het kledingstuk, kan de keuze gemaakt worden voor productie.

Productie

Bij het plannen van de productie, nemen wij de planning met je door.  Indien er meerdere maten gegradeerd moeten worden, wordt dat met je afgestemd. Tijdens het productieproces zullen we je op de hoogte houden van de voortgang. Om de voortgang goed te laten verlopen, dien je vooraf alle stoffen, fournituren,  labels, etc. aan te leveren of door ons ingekocht te zijn. 

Levering van kwaliteit.

Wanneer de productie gereed is, is het van belang dat je als klant meekijkt naar de kwaliteit van het product. De productie kan dan worden opgehaald. We doen samen een eindcontrole, want het is voor ons belangrijk dat je tevreden de deur uitgaat! Wij zijn een onderdeel van het label  'fashionmadeinholland.nl'  en geven hiermee aan dat wij graag mee willen werken aan verduurzaming van de kleding, maar ook de waardering/liefde van het vak lingerie/kleding maken terug geven. Niet voor niets zijn wij ook een erkend leerbedrijf en bieden studenten uit het modevak een kans op een mooie stage en/of werkplek.