Prothese Lingerie

Verwen jezelf met mooie prothese lingerie en zie, ervaar hoe comfortabel een Chiona prothese beha is.

Shop

Chiona

Met Chiona prothese lingerie en badkleding en willen we jouw leven na borstkanker een stukje mooier maken, je zelf weer zeker en vrouw laten voelen, ervaren wat het met je zelfvertrouwen doet. Aangepast aan wat vrouwen willen na borstkanker om zich weer aantrekkelijk te kunnen voelen. Ook als je eens wat anders wilt dan dan zwart, wit en huidskleur, mee in de trends.

Onze prothese lingerie is voorzien van ingewerkte hoesje en hoger aan de zijkant en voorkant zodat je prothese netjes is weggewerkt en niet wegzakt. Comfortabel zit. Verwen jezelf en ontdek ons aanbod in de shop.

Chiona Lingerie is verkrijgbaar in standaardmaten en als maatwerk en wordt handgemaakt in ons Atelier in Wateringen.

woman in white one piece swimsuit standing on water during daytime


Badkleding & prothese BH

Ook onze badkleding is geschikt voor vrouwen die na een borstoperatie een borstprothese zijn gaan dragen, maar dames met 1 borst kunnen wij voorzien met een stof die zachter is van structuur waardoor littekens minder kans op irritatie geven.  Of wil je juist dat er geen verschil is, dan maken wij van mooie badpakkenlycra een mooie badpak of bikini.

Welke prothese bh kopen?

Dit is per vrouw verschillend, ook hoe de littekens genezen zijn. Wel of geen beugel en/of je een hele of gedeeltelijke prothese in de beha moet kunnen plaatsen.

De voordelen van een maatwerk prothese bh van Chiona:

  • handgemaakt in onze eigen atelier.
  • betaalbare prothese bh's en badmode.
  • fijne, comfortabel pasvorm en de prothese blijft goed zitten.
  • middenvoor en de zijkanten van de beha zijn hoger. Dit zorgt voor stevigheid en bij eventuele oedeemvorming voor minder druk op de borsten.
  • de beha heeft hoesjes in beiden cups voor de prothese.

Ontdek meer

Altijd eerst.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en trends ontdekt.

Shop Prothese BH's

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.